1 вересня це -

пʼятницю

Яким чином Ви можете написати і підготувати сценарій для свята до 1 вересня?

Яким чином Ви можете написати і підготувати сценарій для свята до 1 вересня?

Вам потрібно всього лише пам'ятати 10 нижче запропонованих правил, щоб написати прекрасний сценарій для 1 вересня.

1. Забудьте про популярні персонажі минулих років, іншими словами, не віддавайте власну перевагу білочкам, котикам, мишкам і тому подібному. Смаки дітей змінюються, і якщо Ви придивитеся, то побачите, що у сучасних дітей зовсім інші смаки, ніж у нас з Вами були!
сценарій першого вересня в школі
Сценарій 1 Вересня

2. Вирішили тоді зупинити свій вибір на знаменитому Гаррі Поттері? Тут, також існують певні тонкощі - банальні копії не сподобаються дітям і дорослим. Багато хто розуміє,що насправді Ви не зможете задіяти ні комп'ютерну обробку, ні ефектні декоративні елементи, а це означає, що сценарій не стане успішним. Йому загрожує катастрофа!



3. У тому випадку, якщо останньою дитячою книгою, що Ви пам'ятаєте, виявилася казка "Колобок" - то сценарій на 1 вересня, який Ви напишете - приречений на провал! Вихід існує - звертатися потрібно за допомогою до самих дітей: якого роду у них захоплення, які саме на полицях у них є книги, що вони дивляться.

4. Проведіть час з дітками: дізнайтеся, які герої у них найулюбленіші, які їм не цікаві, запитаєте напряму, щоб вони хотіли б бачити в сценарії для 1 вересня.

5.Виберіть тих, хто братимуть участь у Вашому сценарії. Визначтеся з сюжетною лінією, напишіть перелік дій, сцен (приблизно, само собою зрозуміло).

6. Кожен раз "спрацьовує" і надзвичайно подобається дітям і дорослим об'єднання двох різних стилів і жанрів. Можна об'єднати "Термінатора" з "Колобком". В результаті цього,Ви зможете отримати нестандартну сюжетну лінію, від якої будуть під враженням не тільки діти, а також і дорослі.

7. Ви зупинили все-таки свій вибір на одному з відомих фільмів, книзі? Значить, вам слід попрацювати над кінцівкою і зробити її несподіваною для глядачів, а саме нехай ваш сценарій буде з продовженням!

8.Вдалий і захоплюючий сценарій можливий і при інших умовах - є ще один перевірений варіант. Задійте казку (книгу, кінофільм ...), але переробіть її відповідно перевагам дітей. Ці "сучасні" герої неодмінно наповнять новим змістом ваш сценарій до 1 вересня, зможуть зробити його цікавим!

9. Не забувайте,що дитяче свято включає ще й музичний супровід, танці. Тільки знову ж пам'ятаємо, що старі пісні - це пройдений етап! І допоможуть нам самі дітки, розповівши, яку музику вони ставлять на дзвінки у власних мобільниках, під яку танцюють.

10. Не покладайте абсолютно все на себе одного! Природно,можна написати чудовий сценарій і поодинці, втім ... заради чого "геройствовать"! Робота в колективі гарантує не тільки хороший результат, але і веселощі!

Відео "1 вересня у школі"
Вірші для сценарію на 1 вересня у школі

Перший Дзвоник
Літо стернями пішло,
Входить осінь у село.
Я люблю рум'яну осінь.
Над садами чисту просинь,

Молотарки, спів у полі,
Перший дзвоник в нашій школі,
Що нас кличе, мов зоря,
До книжок, до Букваря.

Я нарву найкращих квіток,—
Купчаків, жоржин, леліток,—
Принесу з росою в клас,
Де стрічає вчитель нас.

Я віддам букет барвистий,
Де блищить роса намистом,
А одного купчака
Приладнаю до дзвінка.