1 вересня це -

неділю

Як можна написати і підготувати сценарій для свята Дня знань?

Як можна написати і підготувати сценарій для свята Дня знань?

Правила, які можуть допомогти Вам написати сценарій Дня знань.

1. Ні за що не пишіть в ваш сценарій прімітівщіни: собачки, котики, Карабас-Барабас і так далі. Смаки діток змінюються, і якщо Ви придивитеся, то зможете побачити,що у сучасних діток зовсім інші смаки, ніж у нас з Вами були!
сценарій свята День знань у школі
Сценарій День знань

2. Однією із іменитих кінострічок можна назвати "Гаррі Поттер", проте її банальна копія - теж не варіант. Без комп'ютерних технологій, хороших акторів і найкрасивіших декорацій - Ваша копія буде виглядати сірою і похмурою!



3. Згадайте,коли Ви читали востаннє дитячу книжку, і яка це була книга, якщо це "Теремок", тоді Ви не знайдете успіху з Вашим сценарієм! Для того щоб Ваш сценарій припав до смаку дітям - Вам потрібно дізнатися, чим вони живуть, чим захоплюються, що читають і дивляться!

4. Проведіть час з дітками: дізнайтеся, які герої у них найбільш улюблені,а які їм вже не цікаві, і буде чудово, якщо Ви запитаєте про їхні погляди на сценарій Дня знань - що їм хочеться побачити.

5. Подумайте і визначитеся, кому сміливо можна довірити, і на кого Ви можете покластися під час такої роботи. Яка конкретно буде у Вас сюжетна лінія, необхідно задуматися саме на даному етапі,так само як і про зразкові сценах і діях.

6. Найнадійніший з варіантів, якщо Ви поставите все на об'єднання жанрів і стилів. Об'єднайте "Термінатора" з "Колобком". Такі незвичайні рішення допоможуть вашим сценарієм стати ефектним і захоплюючим, що зможуть оцінити діти і дорослі.

7. У тому випадку,якщо все ж захочете використовувати відомий кінофільм або ж книгу в своєму сценарії на День знань то, хоча б, спробуйте "спрацювати на випередження" - несподіване продовження - це те, що Вам необхідно!

8. Успішний і цікавий сценарій цілком можливий і при інших умовах - існує ще один перевірений спосіб.Розмова йде про кінофільмі (казці, комп'ютерній грі ...), але переробленої. Як діти, так і дорослі неодмінно оцінять достойно ваших героїв, повірте!

9. Буде чудово, якщо ви підготуєте та виступи з танцями, і музику - без перерахованого дитяче свято буде неповноцінним. Вибираючи,керуйтеся не своїми смаками (про це вже йшлося вище), а дитячими! Поговоріть з дітьми, і з'ясуйте, що вони люблять з музичних творів, що з великим задоволенням ставлять на власні телефони.

10. Організуйте дружну команду! Ви, звичайно, зможете організувати все самі, хоча,чи варто так перепрацьовувати? Робота спільно з колективом - це не тільки чудовий результат, а також веселощі!

Відео "Свято Дня знань у школі"
Вірші для сценарію Дня знань у школі

Завтра в школу!
Маю зошит, маю книжку,
Он лежать вони на ліжку.
Маю читанку й буквар,
Значить, справжній я школяр.

Хоча бігаю, як вітер,
Та вже знаю кілька літер.
Їх навчилась від татуся,
Решту в школі я навчуся.

Залишайся вдома, лялько!
Хоч мені тебе і жалко,
Ти іще не підросла –
І для школи ще мала.