1 вересня це -

вівторок

Що потрібно знати для організації та проведення свята День знань?

Що потрібно знати для організації та проведення свята День знань?

Вам необхідно просто лише знати 10 запропонованих нижче правил, щоб написати відмінний сценарій Дня знань.

1. І не думайте про популярні персонажі минулих років, тобто, не віддавайте свою перевагу песикам, котикам, качечкам і тому подібному. Уподобання діток змінюються, і якщо Ви придивитеся, то зможете побачити, що у сучасних діток зовсім інші смаки, ніж у нас з Вами!
Сценарій Дня знань в школі
Сценарій Дня знань в школі

2. Одним з іменитих фільмів можна вважати "Гаррі Поттер", хоча, його несмачна копія - так само не варіант. Без комп'ютерних технологій, хороших акторів і найкрасивіших декоративних елементів - Ваша копія буде виглядати сірою і похмурою!



3. У разі, якщо останньою дитячою книжкою, що Ви пам'ятаєте, виявилася казка "Колобок" - тоді сценарій День знань, що Ви напишете - приречений! Вихід існує - звертатися потрібно за допомогою до самих діток: якого роду у них хобі, які на полицях у них стоять книги, що дивляться.

4. Перед тим, як сідати за складання сценарію Дня знань, поговоріть з дітками, розпитайте їх про обожнюваних героїв, не завадить і поставити запитання прямо: що треба внести в сценарій для даного урочистого дня.

5. Організуйте "кістяк" групи, яку задіюєте в сценарії. Подумайте над сюжетною лінією і запишіть для себе приблизні дії, сцени.

6. Чи виявиться захоплююче у випадку, якщо Ви з'єднайте абсолютно різні стилі і жанри, таке обов'язково "вистрілить". Вибір цілком може впасти на "Людину-Павука" і "Колобка". Складеться відмінна сюжетна лінія, яка своєю нестандартністю обов'язково припаде до смаку кожному - діткам і дорослим.

7. Тим, хто вирішив зупинитися на сценарії, що заснований на відомому кінофільмі (книжці), хочемо порадити випередити творців даного фільму (книжки) - несподіване продовження - якраз те, що Вам треба!

8. Вдалий і захоплюючий сценарій можливий і при інших умовах - є інший перевірений спосіб. Використовуйте казку (книгу, кінофільм ...), але переробіть її згідно перевагам дітей. "Осовременьте" давніх героїв, і Ваш сценарій Дня знань ще довго стануть згадувати як доросла аудиторія, так і діти!

9. Жодне шкільне свято не може обходитися без музики, без танцювальних номерів. Однак знову не забуваємо, що старі пісні - пройдений етап! Поцікавтеся, чим в даний час живуть діти: що слухають, під які пісні танцюють, які мелодії ставлять на мобільник, в ролі дзвінків.

10. Довірте організацію ще кому-небудь! Звичайно, Ви зможете скласти чудовий сценарій і самостійно, хоча ... заради чого "геройствовать"! Команда зможе зробити цю роботу швидше, веселіше і результат буде чудовим!

Відео День знань у школі

Вірші для сценарію Дня знань у школі

1 вересня
С. Гордієнко

Перше вересня все ближче,
З кожним роком йдемо вище.
Хоч і важко, та дарма,
Бо без праці знань нема.

Котик радо позирає
Та запрошення чекає.
Навіть гусінь — черв’ячок
Всіх вітає діточок!