1 вересня це -

середу

Яким чином написати, організувати і провести цікавий сценарій на Перший дзвоник?

Яким чином написати, організувати і провести цікавий сценарій на 1 дзвоник?

Правила, які допоможуть Вам написати сценарій до Першого дзвоника.

1. Перед тим, як сядете за написання сценарію, неодмінно пам'ятайте, що існують персонажі, місце яким - минуле. До них можна зарахувати Дюймовочку, Лисицю-Алісу, мишок ... Смаки дітей змінюються,і якщо Ви придивитеся, то побачите, що у сучасних дітей зовсім інші смаки, ніж у нас з Вами були!
сценарій першого дзвоника
Сценарій Першого дзвоника

2. Одним з найвідоміших фільмів можна вважати "Гаррі Поттер", але його банальна копія - теж не підходить. Адже створити ті ефекти, що і у фільмі,Ви можете суто за допомогою комп'ютера і дорогущих елементів декору.



3. Згадайте, коли Ви востаннє читали дитячу книгу, і що це була за казка, в разі, якщо це "Теремок", тоді Ви не знайдете успіху з Вашим сценарієм! Самий підходящий спосіб написати що-небудь цікаве - поринути у світ нинішньої дитини і дізнатися, що її цікавить.

4. Спілкування з дітьми Вам зможе дати відповіді на виниклі питання, Ви зможете визначити, які ж герої їм цікаві, поцікавтеся їх думкою про те, яким повинен бути сценарій на Перший дзвоник.

5. Виберіть тих, хто братимуть участь у Вашому сценарії. Напишіть попередню сюжетну лінію з вказаним переліком сцен і дій.

6. Чудово зараз сприймається дорослою та дитячою публікою помісь стилів і жанрів. Це може бути "Людина-Павук" і "Колобок". В результаті зазначеного, Ви отримуєте нестандартну лінію сюжету, від якої будуть під враженням не лише діти, а й дорослі.

7. Вам здається, що краще буде взяти за основу фільм (книжку), який подобається діткам, тоді не забувайте про ефект "випередження", іншими словами, попрацюйте над продовженням, яке буде кульмінаційним моментом Вашого сценарію!

8. Вдалий і цікавий сценарій цілком можливий і при інших умовах - є інший перевірений спосіб. Розмова йде про кінофільми (казки, ігри комп'ютерні ...), але перероблені. "Осовременьте" давніх героїв, і Ваш сценарій 1 вересня ще тривалий час будуть згадувати як дорослі, так і діти!

9. Щоб дитяче свято в результаті пройшло "на ура", не забудьте подбати про музичний супровід, танці. Вибираючи, керуйтеся не своїми смаками (про що вже згадувалося вище), а дитячими! І допоможуть нам самі діти, розповівши, яку музику вони встановлюють на дзвінки у власних телефонах, під яку музику танцюють.

10. Створюйте дружну команду! Ви, звичайно, зможете зробити все самі, хоча, чи слід так перепрацьовувати? З командою весь процес стане у багато разів веселіше, не згадуючи вже про продуктивність!

Відео "1 вересня у школі"

Вірші на 1 дзвоник у школі

1 Вересня
Перше вересня все ближче,
З кожним роком йдемо вище.
Хоч і важко, та дарма,
Бо без праці знань нема.