1 вересня це -

четвер

Яким чином можна підготувати цікавий сценарій для свята до першого вересня?

Яким чином можна підготувати цікавий сценарій для свята до першого вересня?

Десять правил, щоб написати сценарій Першого вересня.

1. Ніколи не пишіть у власний сценарій старої прімітівщіни: собачки, котики, Карабас-Барабас і т.д. Уподобання дітей змінюються, і якщо Ви звернете увагу, то побачите, що у нинішніх діток зовсім інші смаки, ніж у нас з Вами були!
сценарій першого вересня в школі
Сценарій Першого вересня

2. Одним з відомих кінофільмів можна назвати "Гаррі Поттер", хоча, його несмачна копія - теж не підходить. Результат абсолютно не той, якщо не використана ні комп'ютерна обробка, немає тих декоративних елементів, що застосовувалися в фільмі.



3. Згадайте, коли Ви читали востаннє дитячу книгу, і що це була за книга, у разі, якщо це "Теремок", тоді Ви не знайдете успіху з Вашим сценарієм! Вихід існує - звертатися потрібно за допомогою до самих дітей: які у них хобі, які на полицях у них є видання, що вони дивляться.

4. Спілкування з дітьми Вам дасть відповіді на виниклі питання, Ви зможете зрозуміти, які ж герої їм цікаві, і виявиться чудово, якщо Ви розпитаєте їх думку про сценарій - що їм хочеться побачити.

5. Вирішіть для себе, кому слід приймати участь у даній справі. Варто визначитися із сюжетною лінією, напишіть перелік дій, сцен (приблизно, природно).

6. Найнадійніший варіант, якщо Ви все поставите на об'єднання жанрів і стилів. Це ймовірно виявиться "Людина-Павук" і "Колобок". Такого роду нестандартні рішення можуть допомогти вашому сценарію стати ефектним і цікавим, що зможуть оцінити діти і дорослі.

7. Ви зупинили все ж свій вибір на якомусь із знаменитих фільмів, книжці? Значить,вам потрібно попрацювати над кінцівкою - зробіть її несподіваною для всіх, а саме нехай ваш сценарій виявиться з продовженням!

8. Можете і скористатися іншим перевіреним шляхом для складання сценарію. Використовуйте казку (книжку, фільм ...), тільки переробіть її згідно смакам дітей. Подібні "сучасні" герої обов'язково пожвавлять ваш сценарій на Перше вересня, зроблять його цікавим!

9. Не забувайте, що дитяче свято включає до того ж і музичний супровід, танцювальні номери. Але знову не забуваємо, що старі пісні - пройдений етап! Поговоріть з дітками, і проясніть, що вони воліють з музичних творів, що із задоволенням ставлять на свої телефони.

10. Займайтеся організацією свята в команді! Звичайно, можна скласти хороший сценарій і самостійно, проте ... заради чого "геройствовать"! З командою весь процес стане відчутно веселіше, не кажучи вже про продуктивність!

Відео "Свято Першого вересня"
Вірші для сценарію Першого вересня у школі

Котик радо позирає
Та запрошення чекає.
Навіть гусінь - черв’ячок
Всіх вітає діточок!