1 вересня це -

вівторок

Яким чином можна підготувати сценарій для свята до першого дзвоника?

Яким чином можна підготувати сценарій для свята до першого дзвоника?

10 правил, щоб написати сценарій першого дзвоника.

1. Забудьте про популярні персонажі минулих років, тобто, не віддавайте власну перевагу песикам, котикам, качечкам і тому подібному. Наші дітки, давно вже, якщо Ви ще не помітили, дивляться і читають абсолютно інші кінофільми і видання!
Сценарій дитячого свята першого дзвоника в школі
Сценарій Першого дзвоника

2. Одним з відомих фільмів можна вважати "Гаррі Поттер", хоча, його несмачна копія - теж не підходить. Так як відтворити ті ефекти, що і в кінофільмі, Ви зможете тільки за допомогою комп'ютера і дорогущих декорацій.



3. Згадайте,коли Ви востаннє читали дитячу книгу, і яка це була книга, в тому випадку, якщо це "Теремок", значить, Ви не знайдете успіху з Вашим сценарієм! Ставки правильніше буде робити на смаки сьогоднішньої дитячої публіки - яким книгам вони віддають свою перевагу, комп'ютерним іграм, мультикам?

4.Лише пряме спілкування дозволить Вам з'ясувати про тих героїв, які викликають у дітей непідробний інтерес, варто поцікавитися їхньою думкою про те, яким повинен бути сценарій на Перший дзвінок.

5. Подумайте і визначте, кому можна довірити, і на кого Ви можете покластися під час процесу. Подумайте над своєю сюжетною лінією і запишіть для себе приблизні дії і сцени.

6. Чудово на даний момент сприймаються дитячою та дорослою публікою помісь стилів і жанрів. Припустимо, об'єднання "Колобка" з "Термінатором". Складеться хороша сюжетна лінія, яка власною нестандартністю обов'язково припаде до душі всім - діткам і батькам.

7. У разі, якщо все-таки вирішите використовувати загальновідомий фільм чи книгу в своєму сценарії то, принаймні, спробуйте "спрацювати на випередження" - попрацюйте над продовженням, яке стане кульмінаційним моментом Вашого сценарію першого дзвоника!

8.Ви можете також скористатися ще одним перевіреним варіантом для написання сценарію. Враховуючи переваги сьогоднішніх діток, яку завгодно казку (книжку, кінофільм) Ви можете переробити. Вам потрібно знати, що таким "осучасненим" героям будуть бурхливо аплодувати як дітки, так і їхні мами й тата!

9. Буде чудово, якщо ви передбачте і виступи з танцями, і музику - без цього дитяче свято не вдасться. При виборі керуйтеся не своїми уподобаннями та смаками (про що вже говорилося вище), а дитячими! У цьому можуть допомогти нам самі дітки, розповівши, яку саме музику вони встановлюють на дзвінки в своїх мобільниках, під яку музику танцюють.

10.Довіряйте організацію ще кому-небудь! Зрозуміло, Ви зможете скласти чудовий сценарій і самостійно, проте ... навіщо "геройствовать"! Набагато простіше, веселіше і плідніше це проробляти в команді!

Відео "Перший дзвоник"
Вірші для сценарію Першого дзвоника у школі

Перший раз у перший клас!
Я сьогодні перший раз,
Перший раз
Йду до школи в перший клас,
В перший клас!

Свято радісне, веселе –
І у нас, і у вас.
Я крокую сам до школи
В перший клас, перший раз!

Цуценя моє, вгамуйся
І не гавкай, любий, цить,
Коли дзвоник на уроки
Продзвенить, продзвенить!