1 вересня це -

четвер

Що від Вас знадобиться, щоб написати сценарій до 1 вересня, який абсолютно всіх підкорить?

Що від Вас знадобиться, щоб написати сценарій до 1 вересня, який абсолютно всіх підкорить?

Вам потрібно просто-напросто враховувати 10 запропонованих нижче правил, щоб скласти прекрасний сценарій для 1 вересня.

1. Білочка, Карабас-Барабас, Мальвіна і подібні їм герої повинні залишитися в нашому минулому, не думайте навіть зробити їх головними героями вашого сценарію. Смаки діток змінюються, і якщо Ви звернете увагу, то зможете побачити, що у сьогоднішніх діток зовсім інші смаки, ніж у нас!
Сценарій Першого вересня в школі
Сценарій 1 вересня у школі

2. І не пробуйте бездумно копіювати популярні дитячі кінострічки, типу "Гаррі Поттера". Багато хто розуміє, що в реальному житті не вийде задіяти ні комп'ютерну обробку, ні ефектні декорації, а це означає, що сценарій не буде успішним.



3. Ви впевнені, що не все втрачено, і можна без напруження інсценувати казку "Три ведмеді", яку Ви досі пам'ятаєте? Ви помиляєтеся - це виявиться повним провалом! Самий вірний спосіб написати що-небудь цікаве - поринути у світ сьогоднішньої дитини і зрозуміти, що їй цікаво.

4. Суто пряме спілкування дасть можливість з'ясувати про тих героїв, які викликають у діток інтерес, варто поцікавитися їхньою думкою про те, яким повинен бути сценарій на 1 вересня.

5. Подумайте і визначте, кому Ви можете довірити, і на кого Ви зможете покластися під час такої роботи. Яка буде Ваша сюжетна лінія, слід задуматися саме на цьому етапі, як і про зразкові сцени і дії.

6. Відмінно сьогодні сприймається дорослою та дитячою публікою суміш стилів і жанрів. Вибір може лягти на "Людину-Павука" і на "Колобка". Такого роду нестандартні варіанти допоможуть вашому сценарію стати ефектним і цікавим, що оцінять діти і дорослі.

7. Тим же, хто вирішив зупинитися на сценарії, що базується на відомому фільмі (книзі), хочеться порадити випередити творців цього фільму (книги) - та створити продовження даної книги або кінофільму у власному сценарії 1 вересня!

8. Вдалий і захоплюючий сценарій можливий і при інших умовах - є інший перевірений спосіб. Задійте казку (книжку, фільм ...), тільки переробіть її згідно смакам дітей. Як діти, так і дорослі неодмінно оцінять по достоїнству ваших героїв, повірте!

9. Буде чудово, якщо ви передбачте і виступи з танцями, і музику - без перерахованого дитяче свято не вдасться. Тільки знову ж таки не забуваємо, що старі пісні - пройдений етап! Поговоріть з дітьми, і проясніть, що вони люблять з музики, що із задоволенням встановлюють на свої телефони.

10. Займайтеся організацією свята в дружній команді! Ніхто не стверджує, що Вам тільки лише одному це не під силу, втім, хіба обов'язково настільки напружуватися? Робота в колективі гарантує не тільки відмінний результат, а також веселощі!

Відео "1 вересня" у школі
Вірші для сценарію 1 вересня у школі

Скоро я піду до школи
Скоро я піду до школи,
От зберуть врожай із поля,
Повезуть на трудодні.
Значить в школу час мені.

А сестричці ще не час,
Бо вона маленька в нас.
Не запишуть в перший клас.
От і журиться сестричка,

Що вона ще невеличка.
Я кажу їй:
- Не журись,
Сам маленьким був колись!