1 вересня це -

неділю

Що від Вас потрібно, щоб написати сценарій Першого вересня, який абсолютно всіх підкорить?

Що від Вас потрібно, щоб написати сценарій Першого вересня, який абсолютно всіх підкорить?

Сценарій Першого вересня написати Ви зможете, слідуючи наступним правилам.

1. І не думайте про затребувані персонажі минулих років, іншими словами, не віддавайте власну перевагу песикам, котикам, мишкам і тому подібному. Наші діти виховані на сучасних мультиках і кінострічках, тому персонажі Радянського часу для них не представляють ніякого інтересу!
Сценарій Першого вересня в школі
Сценарій Першого вересня у школі

2. У Вас є можливість спробувати скопіювати загальновідомий сучасний дитячий фільм "Гаррі Поттер", правда, робити це так само не треба. Без комп'ютерної графіки, хороших акторів і якісних декоративних елементів - Ваша копія буде виглядати сірою і похмурою!



3. Ви впевнені, що ще не все втрачено, і Ви можете інсценувати казку "Троє поросят", яку Ви ще пам'ятаєте? Ви помиляєтеся - це стане повним провалом! Вихід існує - звертатися потрібно за допомогою до самих дітей: які саме у них хобі, які саме на полицях у них стоять книги, що вони дивляться.

4. Лише пряме спілкування дозволить Вам з'ясувати про тих героїв, які викликають у дітей непідробний інтерес, і буде чудово, якщо Ви розпитаєте про їх думку про сценарій лінійки Першого вересня - що вони б хотіли в ній побачити.

5. Подумайте і визначитеся, кому можна довірити, і на кого можна покластися під час даної роботи. Яка буде у Вас сюжетна лінія, потрібно задуматися саме на даному етапі, як і про зразкові сцени, дії, тощо.

6. Найнадійніший варіант, якщо Ви все поставите на об'єднання жанрів і стилів. Скажімо, об'єднання "Колобка" і "Термінатора". Як результат - чудове сприйняття незвичайного сценарію, і при цьому Ви зможете знайти схвалення не тільки у дітей, але і у дорослих.

7. Тим, хто вирішив зупинитися на сценарії, що базується на відомому кінофільмі (книжці), хочеться порадити випередити творців даного фільму (книги) - несподіване продовження - якраз те, що Вам треба!

8. Цілком можете також скористатися іншим перевіреним способом для складання сценарію. Задійте казку (книжку, фільм ...), але переробіть її відповідно смакам діток. "Осовременьте" старих героїв, і Ваш сценарій Першого вересня ще довгий час стануть згадувати як доросла аудиторія, так і школярі!

9. Буде чудово, якщо Ви передбачте і виступи з танцювальними номерами, і музику - без перерахованого дитяче свято не вдасться. І тут Ви також зобов'язані забути про свої особисті переваги! І допоможуть нам самі діти, розповівши, яку саме музику вони ставлять на дзвінки у власних мобільниках, під яку танцюють.

10.Довіряйте підготовку ще кому-небудь! Ми не говоримо, що самі Ви не впораєтеся, це цілком можливо, хоча, навіщо ж так обтяжувати себе? Команда зробить цю роботу швидше, веселіше і результат буде чудовим!

Відео Першого вересня у школі
Вірші для сценарію Першого вересня у школі

Перше вересня
Н. Забіла

Жовтіє листя на тополі.
Летять у синяві хмарки.
Відкриті навстіж двері в школі —
Ідуть до школи першачки.

З гілок тополь злітає листя,
Кружляє й падає до ніг.
Уперше діти урочисто
Переступають цей поріг.