1 вересня це -

середу

Що знадобиться, щоб написати сценарій Першого вересня, який підкорить всіх?

Що знадобиться, щоб написати сценарій Першого вересня, який підкорить всіх?

Правила, які допоможуть Вам написати сценарій Першого вересня.

1. Ніколи не пишіть у свій сценарій примітивщини: білочки, котики, карабасы-барабасы і т. д. Смаки дітей змінюються, і якщо Ви придивитеся, то побачите, що у сучасних дітей зовсім інші смаки, ніж у нас!
Сценарій Першого вересня в школі
Сценарій Першого вересня у школі

2. Вирішили в такому випадку зупинити свій вибір на відомому Гаррі Поттері? Тут теж є особливі тонкощі - бездумні копії не підходять. Оскільки втілити в життя ті ефекти, що і у фільмі, можна суто за допомогою компа і дорогих декорацій.



3. Згадайте, коли Ви читали останній раз дитячу книжку, і яка це була казка, в тому разі, якщо це "Теремок", тоді Ви не знайдете успіху з Вашим сценарієм! Вихід існує - звернутися за допомогою до самих діточок: які саме у них хобі, які саме на полицях у них стоять книжки, що вони дивляться.

4. Спілкування з дітьми Вам зможе дати відповіді на виниклі питання, Вам вдасться визначити, які ж герої їм цікаві, не буде зайвим і поставити питання прямо: що слід внести у сценарій для цього урочистого дня.

5. Подумайте і визначте, кому можна довірити, і на кого Ви можете покластися під час процесу. Визначтеся з сюжетною лінією, напишіть перелік дій, сцен (приблизно, звичайно).

6. Постійно "спрацьовує" і дуже подобається дітям і дорослим об'єднання 2-ух різних стилів і жанрів. Це цілком може бути "Людина-Павук" і "Колобок". Як результат - відмінне сприйняття незвичайного сценарію, причому Ви зможете знайти схвалення не виключно у дітей, а й у дорослих.

7. Ви зупинили свій вибір на якомусь із знаменитих кінофільмів, книзі? Значить, вам треба попрацювати над кінцівкою - зробіть її несподіваною для глядачів, а саме створіть продовження даної книги або фільму у власному сценарії!

8. Звичайно ж, це не всі варіанти, які зможуть, у підсумку, зробити сценарій цікавим і успішним. Використовуйте казку (книжку, кінофільм...), але переробіть її відповідно смакам дітей. "Осовременьте" старих героїв, і Ваш сценарій Першого вересня ще тривалий час будуть згадувати як доросла аудиторія, так і школярі!

9. Щоб дитяче свято пройшов "на ура", не забувайте подбати про музику, танці. Тільки не використовуйте ту музику, яку слухали ще Ваші дідусі, бабусі! Та звернемося знову за допомогою до сучасних дітей: яка конкретно музика змусить їх танцювати, яка мелодія у них на телефонах.

10. Не беріть все на себе одного! Само собою зрозуміло, Ви зможете скласти відмінний сценарій Першого вересня і самостійно, але... навіщо "геройствувати"! З командою весь процес виявиться помітно веселіше, не згадуючи вже про продуктивность!

Відео "Перше вересня" у школі
Вірші для сценарію Першого вересня у школі

Шкільний дзвінок
Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок —
Нас закликає до навчання.
Ми поспішаєм на урок,
І знову йдемо в світ пізнання.

Тут наші любі вчителі
Нам формули життя виводять,
І научають дисциплін
Та безліч прикладів наводять.

Сидять за партами мої
Найкращі друзі в цілім світі,
Нас всіх єднають дні шкільні,
Снагою нових мрій сповиті.

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — 
Перерву він оповіщає. 
А після неї на урок 
Учнівську всю сім'ю збирає. 

І знову дзвоник кличе нас — 
Спішімо, друзі, до навчання, 
Бо промайне так швидко час 
Й пора настане розставання.