1 вересня це -

суботу

Що варто враховувати для підготовки і проведення свята до 1 дзвоника?

Що варто враховувати для підготовки і проведення свята до 1 дзвоника?

Сценарій для 1 дзвоника скласти Ви можете, слідуючи запропонованими правилами.

1. Обов'язково пам'ятайте, що є персонажі, місце яким - минуле. До них можна зарахувати Мальвіну, Лисицю-Алісу, котиків... В тому випадку, якщо дитині в наші дні запропонувати переглянути сучасний мультфільм і радянський, він, природньо, вибере перший!
сценарій 1 дзвоника в школі
Сценарій 1 дзвоника

2. Ви можете спробувати скопіювати відомий сучасний дитячий фільм "Гаррі Поттер", але робити це теж не слід. Без комп'ютерної обробки, професійних акторів і якісних декоративних елементів - Ваша копія буде виглядати сірою і похмурою!



3. Якщо останньою дитячою книжкою, яку Ви пам'ятаєте, є казка "Колобок" - тоді сценарій на 1 дзвоник, що Ви напишете - приречений! Щоб Ваш сценарій сподобався дітям - необхідно дізнатися, чим вони живуть, чим захоплюються, що читають і дивляться!

4. До того, як приступати до написання сценарію, поспілкуйтеся з дітьми, запитайте їх про улюблених героїв, поцікавтеся його думкою про те, яким повинен бути сценарій 1 дзвоника.

5. Виберіть людей, які будуть брати участь у Вашому сценарії. Визначтеся з сюжетною лінією, складіть перелік дій, сцен (приблизно, безумовно).

6. Має бути цікаво та у разі, якщо Ви з'єднаєте абсолютно різні стилі і жанри, таке обов'язково "вистрілить". Можна об'єднати "Термінатора" разом з "Колобком". Такого роду незвичайні рішення можуть допомогти вашому сценарію виявитися ефективним і захоплюючим, що оцінять діти і дорослі.

7. На вашу думку краще взяти за основу фільм (книжку), який подобається дітям, у такому разі не забувайте про ефект "випередження", тобто, подумайте над продовженням, яке стане кульмінаційним моментом Вашого сценарію 1 дзвоника!

8. Зрозуміло, це не всі варіанти, які в стані, в кінці кінців, можуть зробити сценарій цікавим і успішним. Використовуйте казку (книжку, фільм...), тільки переробіть її згідно перевагам діток. Як діти, так і дорослі обов'язково оцінять по достоїнству ваших "осучаснених" героїв, повірте!

9. Щоб дитяче свято пройшло "на ура", не забудьте подбати про музичний супровід, танці. Тільки не використовуйте ту музику, що слухали ще Ваші бабусі і дідусі! Дізнайтесь, чим у наші дні живуть діти: що слухають, під що танцюють, які мелодії ставлять на мобільний телефон, як дзвінки.

10. Не грузіть все на самого себе! Ви, природньо, можете організувати все без допомоги інших, втім, чи треба так перепрацьовувати? Робота в колективі гарантує не лише чудовий результат, але і веселощі!

Відео "Свято 1 дзвоника у школі"
Вірші для сценарію 1 дзвоника у школі

Перше вересня
Жовтіє листя на тополі.
Летять у синяві хмарки.
Відкриті навстіж двері в школі —
Ідуть до школи першачки.

З гілок тополь злітає листя,
Кружляє й падає до ніг.
Уперше діти урочисто
Переступають цей поріг.