1 вересня це -

пʼятницю

Як написати, організувати і провести захоплюючий сценарій на 1 дзвінок?

Як написати, організувати і провести захоплюючий сценарій на 1 дзвінок?

Вам слід знати лише 10 перерахованих нижче правил, щоб написати гідний сценарій для 1 дзвоника.

1. Обов'язково враховуйте, що існують персонажі, місце яким - минуле. До них можна віднести Мальвіну, Лисицю-Алісу, котиків... В тому випадку, якщо дитині зараз запропонувати переглянути сучасний і радянський мультиплікаційний фільм, він, зрозуміло, вибере перше!
Сценарій 1 дзвоника в школі
Сценарій 1 дзвоника у школі

2. Ви зможете спробувати скопіювати популярний сучасний дитячий фільм "Гаррі Поттер", однак робити це теж не радимо. Без комп'ютерних технологій, професійних акторів і красивих декорацій - Ваша копія буде виглядати сірою і похмурою!

3. Згадайте, коли Ви читали останній раз дитячу книгу, і яка це була книга, в разі, якщо це "Теремок", тоді Ви не знайдете успіху зі своїм сценарієм! Ставки краще робити на смаки сьогоднішньої дитячої публіки - яким книжкам вони віддають перевагу, іграм, мультикам.

4. Лише пряме спілкування дасть можливість з'ясувати про мультгероїв і киногероїв, які викликають у дітей інтерес, запитайте прямо, щоб вони воліли б побачити в сценарії для 1 дзвоника.

5. Вирішіть для себе, кому треба приймати участь у даній справі. Напишіть попередню сюжетну лінію з примірним переліком сцен і дій.

6. Самий безпрограшний з варіантів, якщо Ви поставите все на об'єднання жанрів, стилів. Можна об'єднати "Термінатора" з "Колобком". В результаті цього, Ви отримаєте нестандартну лінію сюжету, від якої будуть у захваті не тільки діти, але і дорослі.

7. У тому випадку, якщо все-таки захочете використати загальновідомий кінофільм або ж книжку в своєму сценарії то хоча б спробуйте "спрацювати на випередження" - створіть продовження даної книги або ж кінофільму у власному сценарії!

8. Є ще один варіант, він обов'язково зможе зробити ваш сценарій вдалим. Задійте казку (книгу, кінофільм...), але переробіть її згідно смакам дітей. "Осовременьте" давніх героїв, і Ваш сценарій 1 дзвінка ще довго будуть згадувати як дорослі, так і діти!

9. Щоб дитяче свято в результаті пройшло "на ура", не забувайте подбати про музику, про танці. І тут Ви також повинні забути про свої особисті уподобання! Поговоріть з дітьми і з'ясуйте, що вони слухають з музики, що із задоволенням встановлюють на власні телефони.

10. Не покладайте абсолютно все на самого себе! Ми не будемо говорити, що самі Ви не впораєтеся, це можливо, втім, для чого ж настільки обтяжувати себе? Набагато легше, веселіше і краще це робити в команді!

Відео Першого дзвоника у школі
Вірші для сценарію на 1 дзвінок у школі

До школи
Радості такої
Не було ніколи –
Це Оленка нині
Вперше йде до школи.

Стрічку заплітає
І киптар вдягає
На новім портфелі
Тепле сонце грає.

Усміхнулась неньці
І виходить з хати:
Ой, ідуть до школи
Звідусіль малята!