1 вересня це -

понеділок

Як можна буде написати і підготувати сценарій для свята 1 вересня?

Як можна буде написати і підготувати сценарій для свята 1 вересня?

Правила, які допоможуть Вам написати сценарій 1 вересня.

1. Неодмінно пам'ятайте, що існують персонажі, місце яким - минуле століття. До них можна зарахувати Дюймовочку, Лисицю-Алісу, мишок тощо... В тому випадку, якщо дитині в наш час запропонувати переглянути сучасний мультфільм і радянський, він, природньо, вибере перший варіант!
Сценарій 1 вересня у школі
Сценарій 1 вересня

2. Ви зможете спробувати скопіювати загальновідомий сучасний дитячий фільм "Гаррі Поттер", щоправда, робити це теж не треба. Бо як втілити ті ефекти, що і в стрічці, Ви зможете лише за допомогою комп'ютера і дорогих елементів декору.



3. У Вас в пам'яті зберігся якийсь сюжет з дитячої книжки? У тому випадку, якщо це щось типу Айболіта, то і не думайте про успіх. Вихід існує - потрібно звертатися за допомогою до самим дітей: якого роду у них захоплення, які саме на полицях у них є книжки, що вони дивляться.

4. Лише пряме спілкування дозволить Вам дізнатися про мультгероїв і киногероїв, які викликають у дітей щирий інтерес, запитайте прямо, щоб вони хотіли бачити в сценарії для 1 вересня.

5. Визначте для себе, кому слід приймати участь у даній справі. Задумайтесь над своєю сюжетною лінією і зафіксуйте для себе зразкові дії і сцени.

6. Чудово на сьогоднішній день сприймається дорослою та дитячою публікою помісь стилів і жанрів. Наприклад, об'єднання "Колобка" і "Термінатора". Подібні незвичайні рішення допоможуть вашому сценарію стати ефектним і цікавим, що зможуть оцінити діти і дорослі.

7. Ви зупинили все-таки свій вибір на якомусь із загальновідомих фільмів, книзі? Тоді вам треба попрацювати над кінцівкою і зробити її несподіваною для глядачів, а саме несподіване продовження - це якраз те, що Вам треба!

8. Успішний і захоплюючий сценарій лінійки на 1 вересня можливий і при інших умовах - існує ще один перевірений спосіб. Це казка (фільм, книга, гра комп'ютерна та ін) на новий лад. І дорослі, і діти обов'язково оцінять високо ваших героїв, не сумнівайтеся!

9. Ніяке шкільне свято не може обходитися без музичного супроводу, без танців. Тільки не використовуйте ту музику, яку слухали ще Ваші дідусі, бабусі! Поцікавтеся, чим на даний момент живуть дітки: що слухають, під що танцюють, які мелодії встановлюють на телефон, як дзвінки.

10. Створюйте дружну команду! Само собою зрозуміло, можна написати хороший сценарій і поодинці, втім... для чого "геройствувати"! Команда зможе зробити цю роботу швидше, веселіше і результат буде чудовим!

Відео "Сценарій Першого вересня" у школі
Вірші для сценарію 1 вересня у школі

Школа
Д. Павличко

Наче вулик, наша школа.
Вся вона гуде, як рій.
І здається, що довкола
Розквітають квіти мрій.

Бігають, сміються діти,
Та — лиш дзвоник задзвенить —
Стане тихо, ніби в квіти
Поховались бджоли вмить.